Fiat Camper specialist Tolman voor Drachten en omgeving.

Als toegewijde Fiat bedrijfswagen specilaist staan wij in Tolma Drachten volledig in het teken van gespecialiseerde service en onderhoud voor uw geliefde Fiat Camper. Maar ook wanneer uw camper een ander merk draagt, bent u bij ons van harte welkom.

Staat u op een camping in Drachten of woont u in Drachten en omgeving? Rijdt u een Camper op basis van Fiat of u wilt een Camper gaan aanschaffen? Op zoek naar een werkplaats voor het onderhoud van uw Camper? Zoek dan niet verder, want Tolman Drachten is dé Camper specialist als het aankomt op alles wat met Fiat Campers te maken heeft, zowel voor camper occasions als onderhoud aan uw Fiat Camper.

Tolman-de-specialist

Fiat Ducato: de onbetwiste keuze voor campers

De fundering van de Fiat Ducato heeft een bijzondere plek veroverd in het hart van camperenthousiastelingen. Dit komt vooral door de uitstekende rijprestaties en het speciaal ontworpen camperchassis. Sinds 2007 zijn er al meer dan 90.000 campers met dit specifieke Fiat camperchassis verkocht, verspreid over heel Europa. De Fiat Ducato beheerst inmiddels ruim 70% van de Europese campermarkt.

Uitgebreid camperonderhoud: van buiten én binnen bij Tolman in Drachten

Een camper vertegenwoordigt een kostbaar bezit. En zoals ieder voertuig vereist ook een camper op gezette tijden zorgvuldig onderhoud. Dit onderhoud gaat verder dan enkel de buitenkant van uw camper. De technische aspecten van uw camper verdienen soms eveneens aandacht. Onze vakkundige experts bij Tolma Drachten zijn er om hierin te voorzien.

Wat kan Tolman Drachten precies voor u en uw camper betekenen?

Het maakt niet uit of uw camper oud of nieuw is, welke motor eronder zit, welke opbouw u heeft gekozen of welke banden u nodig heeft. Onze experts bij Tolma Drachten weten raad met elke camper. Bovendien hebben we het voordeel dat vrijwel alle benodigde onderdelen altijd op voorraad zijn. Bij Tolma Drachten hoeft u dus nooit lang zonder uw camper te zitten!

Interesse in een vrijblijvend prijsvoorstel voor reparaties?

Vraag gerust een prijsvoorstel aan. Naast APK-keuringen bieden wij ook uitwendige reiniging, schadeherstel en het inbouwen van apparatuur aan.

Onderhoud voor Fiat Campers

Meestal koesteren camperbezitters hun waardevolle voertuig vele jaren. Om te voorkomen dat u onverhoopt gestrand raakt langs de weg of dat er voortijdige slijtage optreedt, is gedegen camperonderhoud van groot belang. Hier vindt u uitgebreide informatie over het onderhoud van uw voertuig.

Zelfs als u uw camper niet intensief gebruikt of er niet al te veel kilometers mee aflegt, blijft regelmatig en zorgvuldig onderhoud essentieel. Onvoldoende of slecht onderhoud kan namelijk niet alleen leiden tot onnodig hoge reparatiekosten, maar ook tot een aanzienlijk kortere levensduur van uw camper of de onderdelen ervan.

Versleten of uitgedroogde banden, niet optimaal werkende remmen of een beschadigde gasslang kunnen ernstige gevolgen hebben. Zelfs zaken zoals versleten schokdempers kunnen niet alleen het rijplezier verminderen, maar ook de veiligheid in gevaar brengen.

Tolman Drachten is niet alleen de Fiat Specialist en Fiat bedrijfswagen Specialist, maar ook de expert op het gebied van Fiat Campers. Dankzij onze ruime ervaring met Fiat Professional zijn wij in staat onderhoud en reparaties uit te voeren aan uw Fiat Camper. Aangezien veel campers zijn gebaseerd op het onderstel, de motor en de cabine van de Fiat Ducato, kunnen wij hier optimaal in voorzien. Bovendien beschikken wij over een uitgebreide werkplaats met speciale bruggen, zodat zelfs de grootste campers bij ons van harte welkom zijn.

Heeft u een vraag

Bel ons of vul het contactformulier in

Meld u aan voor de Tolman nieuwsupdate en
ontvang maandelijks de Tolman nieuwsupdate.