Fiat specialist Tolman voor Drachten en omgeving.

Tolman in Drachten is de specialist op het gebied van Fiat. U kunt terecht voor onderhoud, reparatie en occasions van het merk Fiat. Heeft u een vraag of u zoekt een bepaald type Fiat, laat het ons weten.

Bent u woonachtig in Drachten of in de omgeving van Drachten? Rijdt u een Fiat of u wilt een Fiat gaan rijden? Op zoek naar een werkplaats voor het onderhoud van uw Fiat? Zoek dan niet verder, want Tolman Drachten is dé Fiat specialist als het aankomt op alles wat met Fiat te maken heeft, zowel voor occasions als onderhoud aan uw Fiat.

Tolman-de-specialist

Fiat Specialist Tolman Drachten

Bent u op zoek naar een specifieke Fiat die precies aansluit op uw behoeften? Aarzel dan niet langer en breng snel een bezoek aan Autobedrijf Tolman Drachten, de plek waar uw dromen werkelijkheid worden en waar u een onvergetelijke proefrit kunt maken in de Fiat van uw keuze, uiteraard alleen als deze beschikbaar is. We gaan samen met u op zoek naar de juiste Fiat en dan is proefrijden geen enkel probleem. Met een traditie van vakmanschap en kwaliteit die al een eeuw meegaat, staat Fiat specialist Tolman Drachten, oftewel Tolman Drachten, garant voor een ongeëvenaarde service en betrouwbaarheid.

De redenen om te kiezen voor Tolman Drachten

Wanneer u kiest voor de expertise van Fiat specialist Tolman Drachten, profiteert u van:

 • Een snelle en doelgerichte service;
 • Een reactie binnen 24 uur om een afspraak te maken bij onze hoogwaardige werkplaats;
 • Een uitgebreide reparatiegarantie die u gemoedsrust biedt;
 • Deskundig onderhoud voor voertuigen van diverse merken, met dezelfde hoge standaard.

Heeft u meer vragen over ons uitgebreide aanbod of wilt u een afspraak maken voor onderhoud? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt tevens een verzoek tot terugbellen achterlaten op website, waarna wij u zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Waarom voor onderhoud naar Fiat Specialist Tolman Drachten?

U vertrouwt uw FIAT niet zomaar aan iedereen toe. Liever aan technici die er echt verstand van hebben. Bij FIAT Specialist Tolman in Drachten staan goed opgeleide en vakkundige monteurs voor je klaar voor onderhoud, reparatie, banden  en APK

 • GEKWALIFICEERD PERSONEEL
  Al onze monteurs worden intensief getraind en beschikken over de juiste kennis, materialen en apparatuur om jouw FIAT zo goed mogelijk te onderhouden
 • FIAT ONDERHOUD VOLGENS HET BOEKJE
  Dit is onderhoud precies zoals wordt voorgeschreven door de autofabrikant en merkdealer
 • AANGESLOTEN BIJ BOVAG
  Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat wij betrouwbaar zijn en kwaliteit bieden op deskundige wijze

Heeft u een vraag

Bel ons of vul het contactformulier in

Meld u aan voor de Tolman nieuwsupdate en
ontvang maandelijks de Tolman nieuwsupdate.