Shell tankstation Tolman Beetsterzwaag

Bij ons tankstation kunt u terecht voor het tanken van:

  • Euro95
  • Diesel
  • vPower benzine
  • vPower Diesel
  • Mengsmering

De vPower benzine is vergelijkbaar met Euro98 en hierdoor erg geschikt voor oudere auto’s en motoren, maar ook scooters en brommers. Bij iedere tankbeurt kunt u Airmiles sparen, maar ook stempels voor een gratis wasbeurt bij de Wasdas te Drachten.

Naast dat u bij ons kunt tanken kunt u geheel gratis uw banden oppompen en voor uw voertuig motorolie (0W30, 5W30, 5W40, 10W40, 15W40 en 2takt), Ad Blue, brandstoftoevoeging, jerrycans, sleepkabels, startkabels, routekaarten, autopoetsmiddelen, lampjes en zekeringen aanschaffen. Voor de inwendige mens kunt u bij ons terecht voor koffie, gekoelde frisdrank en waters en diverse soorten ijs en snoep.

Verder verkopen wij sigaretten, shag, e-sigaretten, sigaren en toebehoren en zijn wij verkooppunt voor de Leeuwarder Courant, Telegraaf, Friesch Dagblad, Algemeen Dagblad, Volkskrant, Dagblad van het Noorden en de Trouw. Deze laatste krant is alleen op zaterdag verkrijgbaar, de rest elke dag.

U kunt ook bij ons terecht voor het verzenden en ontvangen van pakketten via DPD. Klik hier voor meer informatie.

Als extra service kunt u bij ons een eigen tankpas aanvragen.

Hiermee kunt u bij ons tanken en krijgt u 1 keer per maand een factuur toegestuurd. Uiteraard is betaling met pin, contant, creditcard en andere tankpassen ook mogelijk. Enkel American Express wordt niet door ons geaccepteerd.

Extra ruimte nodig?

Huur een aanhanger. U kunt bij het tankstation ook een aanhanger huren. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn.

Meld u aan voor de Tolman nieuwsupdate en
ontvang maandelijks de Tolman nieuwsupdate.